ŠA JOJ ODREDIO ZABRANE PRED ULAZAK U ZADRUGU! Monika razvezala jezik - u pravilnik ponašanja upleten Mateja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 09:20

ŠA JOJ ODREDIO ZABRANE PRED ULAZAK U ZADRUGU! Monika razvezala jezik - u pravilnik ponašanja upleten Mateja

Isplivala istina na videlo!

Monika Jovanovska je iznela celokupnu istinu o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, kao i prinudno blokiranje zadrugara Mateje Matijevića na Instagramu.

- Nisam davao lažnu nadu da njoj ne napravim problem. Ja sam uradio test i znao sam da ulazim u Zadrugu. Nisam hteo da joj dajem lažnu nadu da ne bi Moniki bilo teško i meni bilo teško - izneo je Ša.

- Lažna nada je sve što si joj govorio ovih par meseci - ubacila se Tara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zbog te stvari je meni krivo zato što se on tako ponaša prema meni. Ja sam ušla ovde i ja ispadam budala, kao da nemam šta da radim kući, da postanem poznata pored njega. Kao da smo se samo dopisivali i da sam došla ovde da ga uhodim. Jer je ovde ljudima nenormalno da se ja zaljubim preko video poziva. Znam da, kada sam ušla, nije bila lažna sreća. Tara može stalno da mu pomuti um, zato što je voli. Ali, više je opsesija nego ljubav - rekla je Monika.

- Ša je rekao Tari da si pokušala da ga poljubiš tri puta - rekao je Milan.

- Naravno da ne! Ja da sam htela da ga poljubim, ja bih ga poljubila - rekla je Monika kroz smeh.

- U kom trenutku ti je tražio da blokiraš Mateju? - upitao je Milan.

- Mateja, ja neću da te uplićem u priču, samo hoću da objasnim. On mi je pisao: "Kako možeš sa Matejom da se muvaš". To mi je Ša pričao. Mateja i ja smo samo jednom pričali u životu i trebalo je da popijemo kafu u Beogradu kad dođem. Ti si mi pisao samo jednom na instagramu.- rekla je Monika.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.