SA ADAMOM ĐOGANIJEM ZAVRŠAVAM VEČERAS! DOKAZAO JE KAKAV JE ZAŠTITNIK! Tamaris donela KONAČNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 08:36

"SA ADAMOM ĐOGANIJEM ZAVRŠAVAM VEČERAS! DOKAZAO JE KAKAV JE ZAŠTITNIK!" Tamaris donela KONAČNU ODLUKU

"On je dokazao ko je i šta je. "

Sofija Una, DJ Tamaris i Anđela Ilić nakon emisije "Pitanja gledalaca" stale su da porazgovaju o aktuelnim temama, posebno o Tamarinom raskidu sa Adamom Đoganijem.

- Ja nisam rekla da je ženomrzac, nego klasična majka ženske dece - pravdala se Sofija.

- Očigledno je da bodem oči. Ja sam lepa devojka, svesna sam sebe. Moj bivši dečko je dokazao kakav je zaštitnik - pričala je Tamara.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sedim i ježim se - dodala je Sofija.

- On je kao muškarac trebao da te odbrani od Uroša. Čuješ šta pričaju o tebi? Gledaš u ogledalo i čistiš to. Ja nisam razumela koji je razlog raskida? - pitala je Anđela.

- Mrzi me da pričam o tome. Razlog je da mene boli uvo da pričam o tome jer on je dokazao ko je i šta je. Sa Adamom Đoganijem završavam večeras - istakla je Tamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KAD BUDE IMAO LOVU, NEĆE TE SE SETITI, JADNA SI I PONIŽAVAŠ GA!" Ćertić žestoko ISPROZIVAO Tamaris zbog Đoganija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022

Ovo je razlog raskida Tamaris i Adama?..U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za DJ Tamaris...Podsetimo, zbog ovog haosa koji je usledio, Tamara je odlučila da definitivno stavi tačku na odnos sa Adamom Đoganijem POGLEDAJTE OVDE...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.