KAD BUDE IMAO LOVU, NEĆE TE SE SETITI, JADNA SI I PONIŽAVAŠ GA! Ćertić žestoko ISPROZIVAO Tamaris zbog Đoganija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 09:06

"KAD BUDE IMAO LOVU, NEĆE TE SE SETITI, JADNA SI I PONIŽAVAŠ GA!" Ćertić žestoko ISPROZIVAO Tamaris zbog Đoganija

Ovo je razlog raskida Tamaris i Adama?

U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za DJ Tamaris.

Podsetimo, zbog ovog haosa koji je usledio, Tamara je odlučila da definitivno stavi tačku na odnos sa Adamom Đoganijem POGLEDAJTE OVDE.

- Kažeš da su ti neke stvari smetale kod Adama. Šta se promenilo? - glasilo je pitanje.

- Sad nismo zajedno. Ja nisam mogla da znam kako on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reaguje i kako priča. Svako ima pravo na svoj izbor, a ja ne volim da se meni priča iza leđa. Ja sam zadovoljna sobom, nije sve u muškarcima. Volim karijeru, sebe i prijatelje - rekla je ona.

- Jako si bezobrazna i ponižavaš ovog dečka. Ja imam sve što ti tražiš, a ti nisi taj kalibar ribe. Tražiš lovu, k*rac, omaložavala si ga da ne zarađuje dovoljno. Nisi kalibar za to što tražiš, veruj mi. On kad bude imao lovu koju tražiš neće te se setiti jer si jako jadna. Ponašaš se kao g*vno prema dečku kojeg jako volim - dodao je Uroš.

- Ti si prostak - dodala je ona.

- Ja nisam iskoristio nijednu ružnu reč. Nisi taj kalibar. Budi srećna da si dobila pratioce na osnovu Adama Đoganija - poručio je Ćertić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NISAM DOŠLA DA PROMOVIŠEM ADAMA ĐOGANIJA!" Tamara pobesnela, pa OPLELA po bivšem dečku - stavila je TAČKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022

Svi bruje o njihovom odnosu!..Tamara Nikolić, poznatija kao di-džej Tamarism+, i Adam Đogani rešili su da stave tačku na njihovu vezu. Samo par dana nakon pomirenja, usledio je raskid...Tamara je sa Miljnom Popović razgovarala o tome kako zadrugari komentarišu njihov raskid...- Ja sam danas razgovarala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.