Ronaldo dobio bebu, fotka iz porodilišta srušila net!

Izvor: Prva.rs, 13.Nov.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo dobio bebu, fotka iz porodilišta srušila net!

Sredinom septembra saznali smo da se Ronaldo verio, a pre nego što (verovatno) sledeće godine ozvaniči svoju ljubav sa Georginom, četvrti put postao je otac. Ronaldo je u junu dobio blizance Matea i Evu Mariju, koje je rodila surogat majka.
U nedelju uveče, Kristijano se na Instagramu pohvalio fotkom iz porodilišta, tek nekoliko sati pošto je beba došla na svet. Pored njega i deset godina mlađe devojke, u porodilištu je pozirao i njegov najstariji naslednik i imenjak Kristijano >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kojeg je na svet donela surogat majka.
„Alana Martina je upravo rođena! I Georgina i Alana su super! Svi smo presrećni”, napisao je fudbaler na Instagramu.
Fotka koju je Ronaldo postavio na svoj Instagram profil preti da obori sve rekorde kada su lajkovi u pitanju pošto je za deset sati od objavljivanja prikupila oko sedam miliona.
Inače, bebica je stigla tek nekoliko sati pošto je, po ko zna koji put, Kristijano optužen da je prevario trudnu suprugu, a tvrdnje je iznela rijaliti zvezda Nataša Rodrigez koja je rekla da su njih dvoje imali seks u martu.
Izvor: Noizz
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Porodila se RONALDOVA DEVOJKA, on odmah objavio FOTOGRAFIJU IZ PORODILIŠTA! (FOTO)

Izvor: Press, 13.Nov.2017

Fudbaler je dobio četvrto dete. . Devojka Kristijana Ronalda, manekenka Georgina Rodrigez, porodila se danas u porodilištu u Madridu.. Ona je na svet donela zdravu devojčicu kojoj su odličili da daju ime Alana Martina.. Ronaldo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.