Roditelji je se ODREKLI zbog dečka, a ona se udala za MILIONERA s kojim danas ima dete: Nesvakidašnja životna priča naše pevačice

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 17:54

Roditelji je se ODREKLI zbog dečka, a ona se udala za MILIONERA s kojim danas ima dete: Nesvakidašnja životna priča naše pevačice

Popularna pevačica otkriva detalje o svojim ljubavnim odnosima, ali i kontaktu s porodicom.

Pevačica Nadica Ademov je već neko vreme u srećnom braku sa svojim suprugom milionerom poreklom iz Nemačke. Par je u ovom braku pre otprilike godinu dana dobio devojčicu kojoj su dali ime Melina.

Pevačica je svog supruga upoznala slučajno, na jednom poslovnom putovanju. Međutim u njenom ljubavnom životu nisu uvek cvetale ruže kao sada

Nadica je bila čak i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verena za jednog mladića. On joj je priredio pravi romantični spektakl. Poveo je pevačicu na let helikopterom, a potom se na livadi pokazao natpis sa pitanjem da se uda za njega.

Međutim, uprkos romantici ova veza doživela je krah, te je pevačica raskinula veridbu.

- Nisam više verena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas. Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina - navela je pevačica tada.

Period pre ove veridbe obeležile su spekulacije da su se porodica Ademov odrekla svoje ćerke zbog veze sa starijim muškarcem. Reč je o muzičaru Daliboru Stojanoviću koji iza sebe ima dva braka i troje dece.

- Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu  - istakla je Nadica.

Srbija Danas/ Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.