Roditelji Veljkove verenice imaju zamerku: On je ljubomoran, nije nam se dopala tajna veridba!

Izvor: Svet, 26.Nov.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji Veljkove verenice imaju zamerku: On je ljubomoran, nije nam se dopala tajna veridba!

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko verio je svoju devojku Bogdanu Rodić pre nekoliko dana na večeri na kojoj su se okupili svi članovi porodice. Međutim, mladi Ražnatović je mnogo pre toga verio Bogdanu zbog čega su im njeni roditelji Danijela i Bogdan zamerili.
“Nije mi teško palo ovo sada, kada su došli ovde da je zvanično zaprose. To je bilo lepo, veselo… Imali smo i finu večeru… >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ali mnogo mi je teško pala ta njihova tajna veridba. Veljko nije mogao da dočeka, pa ju je prvo tajno verio. Ceca je to saznala iz novina, a ne od njega, a meni su javili telefonom. Bogdana me nazvala i rekla: “Mi smo se verili”. I šta sam ja mogao da kažem?! Sve sam podržao. Da ne kvarim”, izjavio je Bogdanin otac koji je otkrio i da je Veljko ljubomoran, ali da tome ne pridaje veliki značaj kao i da su to “dečije bolesti” koje će njih dvoje prevazići.
A s obzirom na to da je Bogdana iz Titela gde radi u porodičnoj firmi koja se bavi obradom mesnih proizvoda, mnogi njeni sugrađani imali su samo reči hvale za nju.
“Šta da vam kažem o devojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte”, kazao je domar škole koju je buduća Cecina snajka pohađala, a piše “Alo”.
S druge strane, bivši radnik u klanici Bogdaninih roditelja, tvrdi da je reč o uzornoj i poštenoj porodici:
“Radio sam kod njih tri godine. Nemam nijednu ružnu reč da vam kažem. Skromni, vredni, pošteni… Ako budete išli kod njih, pozdravite ih od Džeksne, tako su me zvali”, rekao je mladić po imenu Anđelko.
SvetSvet
The post Roditelji Veljkove verenice imaju zamerku: On je ljubomoran, nije nam se dopala tajna veridba! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Roditelji Veljkove verenice imaju zamerku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2018

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko verio je svoju devojku Bogdanu Rodić pre nekoliko dana na večeri na kojoj su se okupili svi članovi porodice...Međutim, mladi Ražnatović je mnogo pre toga verio Bogdanu zbog čega su im njeni roditelji Danijela i Bogdan zamerili...- Nije mi teško palo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.