Robert Patinson pre prevare planirao da zaprosi Kristen Stjuart

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patinson pre prevare planirao da zaprosi Kristen Stjuart

Pre nego što je saznao da ga je prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom, Robert Patinson je planirao da zaprosi Kristen Stjuart, otkrio je izvor blizak paru. Glumac je, navodno, bio rešen da sudbonosno pitanje svojoj devojci postavi do kraja leta.

- Robert se nadao da će oženiti Kristen i spremao se da je zaprosi pre nego što je istina o prevari izašla na videlo. Kuću u Los Anđelesu je kupio upravo sa namerom da tamo zajedno žive – otkrio je izvor za “Mirror”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Međutim, Patinsonovi planovi pali su u vodu kada su na naslovnim stranama magazina osvanule fotografije Kristen Stjuart kako razmenjuje nežnosti sa rediteljem Rupertom Sandersom, sa kojim je sarađivala na filmu “Snežana i lovac”.

Na pitanje u kakvim je sada odnosima nekadašnji par, izvor odgovara da njih dvoje ne razgovaraju.

- Rob je veoma ljut. Iselio se iz vile i ne želi da razgovara sa Kristen. Razmenili su nekoliko žestokih poruka i to je sve.

Iako ne razgovara sa bivšom devojkom, mladi glumac bi voleo da popriča u četiri oka sa Sandersom.

U intervjuu za “Black Book”, Patinson je otkrio da je u vreme dok ga je glumica varala, pisao ljubavne pesme za nju.

Magazin “People” je preneo da je Kristen takođe napustila luksuznu vilu u Los Anđelesu, vrednu oko šest miliona dolara.

Čak iako do tada ne budu razgovarali, Kristen i Patinson sigurno će se sastati u novembru, na premijeri najnovijeg nastavka “Sumrak sage”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.