Rijana gola i krvava u novom eksplicitnom spotu za pesmu - Bitch Better Have My Money! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana gola i krvava u novom eksplicitnom spotu za pesmu - Bitch Better Have My Money! VIDEO 18+

Poznata svetska zvezda Rijana, objavila je novi spot za pesmu "Bitch Better Have My Money", kojim je ponovo iznenadila i oduševila poštovaoce njene muzike.

Singl koji ujedno najavljuje i njen novi album za kratko vreme postao je veliki hit, a novi spot postao je prava senzacija jer se pored Rijane pojavljuju i velike zvezde: Rejčl Roberts, Erik Roberts i Mads Mikelsen. Iako je ostala verna svom seksi stilu, ekranizacija nove pesme, pored golotinje obiluje i scenama nasilja, spot govori o  devojci i njenoj bandi koja uteruje dug kontraverznom biznismenu, koji na kraju tragično završava.

Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

FANOVI U ŠOKU Rijana gola i krvava u novom spotu

Izvor: Blic, 02.Jul.2015

Lepotica sa Barbadosa objavila je novi spot za pesmu "Bi**h Better Have My Money", kojim je ponovo iznenadila i oduševila poštovaoce svoje muzike...Pesma koja ujedno najavljuje i njen novi album za kratko vreme postala je veliki hit, a novi spot postao je prava senzacija jer se pored Rijane pojavljuju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.