Rijaliti devica se SKINULA, pokazala previše, a tek da vidite KOME je skočila u krilo (SAMO ZA ODRASLE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 14:38

Rijaliti devica se SKINULA, pokazala previše, a tek da vidite KOME je skočila u krilo (SAMO ZA ODRASLE)

Pala na Kobru!

Ivana Mitrović je u "Parovima" postala poznata kao "rijaliti devica". Ipak, iako je glavna bila priča o njenoj nevinosti, ona se u mnogim trenucima u rijalitiju ponašala prilično provokativno i raskalašno.

Sa takvim ponašanjem je, izgleda, nastavila i nakon što je početkom meseca napustila luksuznu vilu. U nastavku možete pogledati njene provokativne fotke sa jednog splava na Savi.

Ivana se baš opustila pred objektivom i pokazala više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što bi neko možda očekivao!

A osim što je pala pod čari slikanja u provokativnim pozama, Ivana nije odolela ni šarmu čuvenog paparaca Kobre!

Ivani su očito sunce i mirni letnji dan vrlo prijali, te je poletela Kobri u zagrljaj i slikala se s njim u provokativnoj pozi:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.