Reper Example: Kidnapovali su me srpski gangsteri da bi pevao karaoke sa njihovim prostitutkama! (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 01.Sep.2013, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper Example: Kidnapovali su me srpski gangsteri da bi pevao karaoke sa njihovim prostitutkama! (VIDEO)

Britanski reper Example, koji je prošle godine nastupao u Srbiji, tvrdi kako su ga nakon nastupa u Ušću kidnapovali “srpski gangster da bi sa njima pevao karaoke”.

Nije se lepo proveo u Beogradu: Rreper Example

Reper kod nas najpoznatiji po pesmi “You Changed The Way You Kissed Me”, nastupao je na Ušću u okviru Belgrade calling festivala. Sada, više od godinu dana on je ispričao kako je doživeo veliku neprijatnost dok je bio u našoj prestonici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Reper Example: Oteli su me srpski gangsteri, pevao sam njihovim prostitutkama!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2013, 17:31

Britanski reper Example otkrio je za list “Daily Record” da su ga posle njegovog nastupa u Srbiji oteli tamošnji gangsteri. Muzičar, čije je pravo ime Eliot Džon Gliv, tvrdi da je odveden na brod gde mu je navodno naređeno da peva karaoke...Kako kaže, spasio se tako što je skočio u vodu i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.