Rekla sam da neću NIKAD, ali... Jovana Jeremić ZABLISTALA U BELOM, ne krije koliko je Dragan USREĆIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 12:41

"Rekla sam da neću NIKAD, ali..." Jovana Jeremić ZABLISTALA U BELOM, ne krije koliko je Dragan USREĆIO

Nikada ne propušta da se obuče i privlači pažnju, a u današnjem izdanju je nadmašila čak i sama sebe.

Život voditeljke Jovane Jeremić u poslednje vreme u velikoj meri privlači javnost. Nova veza, kazna koju je uživo primila zbog lične greške i ostali događaju obeležili su njenu svakodnevnicu ovih dana.

Uprkos svemu ona se i dalje nalazi u svom najboljem izdanju, a ne može da se ne primeti da zbog nove ljubavi sija. Danas se odlučila za kombinaciju za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju kaže da nikada ne nosi.

Na Instagram storiju voditeljka je objavila novu fotografiju. "Rekla, pa porekla" je komentar koji je napisala, misleći na svoju prethodnu izjavu da belu boju nikada ne nosi.

Posle par trenutaka voditeljka je odlučila da objavu zadrži na instagram profilu, uz isti tekst sa storija.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Podsetimo se, Jovana se u poslednje vreme našla u žiži javnosti pošto je isplivala vest o novom dečku i tome da je srećna u novoj vezi. Uz to Dragan Stojković svoju vezu sa Jovanom Jeremić ne krije.

- Ja sam mislila da on ima samo proizvodnju i jednu pekaru, a on u stvari ima lanac pekara... Moram da priznam da sam i više nego iznenađena - izjavila je Jovana uz komentar da su je čak i Draganovi sinovi prihvatili.

Takođe dosta se pričalo i o kazni koju je Jovana Jeremić dobila od samog Željka Mitrovića u programu uživo. Zbog incidenata koje je potom priznala, izgubila je pozamašan procenat od plate.

- Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim - odgovorila je Jovana.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.