Reditelj Igor Vuk Torbica tragično preminuo u Rovinju!

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2020, 10:42

Reditelj Igor Vuk Torbica tragično preminuo u Rovinju!

Reditelj Igor Vuk Torbica tragično preminuo u Rovinju! On je trebalo da radi predstavu u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) u Zagrebu. Kako se navodi, ostavio je oproštajno pismo.

Jedan od najboljih reditelja mlađe generacije Igor Vuk Torbica (33) tragično je okončao život u Rovinju, saznaje portal Nova.rs

Torbica je trebalo da radi predstavu u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) u Zagrebu. Kako saznajemo, ostavio je oproštajno pismo.

„Napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nas je u 33. godini Igor Vuk Torbica, pozorišni reditelj. Rođen u Drvaru, odrastao u Rovinju, školovao se i živeo i radio u Beogradu, kao i u mnogim najznačajnijim pozorištima širom regiona. U gradu koji je voleo i odabrao, napravio je neke od svojih najboljih predstava, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Rijeci, Somboru, Bitolju“, navodi se u saopštenju porodice i prijatelja reditelja koje prenosi RTS.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.