Reagovao muž Anđele Jovanović nakon što ju je Lečić tužio: Poznati sportista napisao ove DVE MOĆNE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 11:04

Reagovao muž Anđele Jovanović nakon što ju je Lečić tužio: Poznati sportista napisao ove DVE MOĆNE REČI

Javno joj uputio podršku.

Suprug glumice Anđele Jovanović, Mihail Dudaš javno je podržao svoju suprugu nakon što ju je Branislav Lečić tužio jer je odbila da igra s njim u istom kadru u seriji "Radio Mileva".

Dudaš je kratko na Instagramu napisao "integritet = sloboda" uz fotografiju svoje supruge Anđele i time joj javno pružio podršku, koju su joj uputle i Milena Radulović, Sloboda Mićalović i mnoge druge kolege i javne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ličnosti.

Lečić je podneo tužbu zbog "povrede časti i ugleda" i traži od nje da mu isplati 300.000 dinara.

Podsetimo, Anđela Jovanović je potvrdila da ju je Lečić tužio.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je za Blic Anđela, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Srbija Danas/Instagram/mihaildudas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.