Razvodi se Nataša Vukoje!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se Nataša Vukoje!

naslov: 
Razvodi se Nataša Vukoje!



excerpt: 
Nekadašnja košarkašica i manekenka odlučila je da nakon dve godine stavi tačku na svoj brak sa političarem i funkcionerom Srpskog pokreta obnove Aleksandrom Jugovićem...


izvor: 
Hello!


tekst clanka: 
Nekadašnja košarkašica i manekenka Nataša Vukoje odlučila je da nakon dve godine stavi tačku na svoj brak sa političarem i funkcionerom Srpskog pokreta obnove Aleksandrom Jugovićem. Do razvoda braka došlo je zbog neslaganja karaktera, a par ima i kćerku Đurđu, koja će u aprilu iduće godine napuniti dve godine.
Venčanje lepe sportistkinje i osam godina starijeg političara iznenadilo je mnoge, a par je sklopio brak 2009. nakon svega šest meseci zabavljanja. Međutim, tada su bili apsolutno sigurni u svoja osećanja i planirali su veliku porodicu, a uskoro je stigla i lepa vest da je Nataša u drugom stanju, te se činilo da su mladi supružnici na sigurnom putu da ostvare svoje snove o dugom i srećnom braku.
Svadbeno veselje pripređeno je u restoranu "Kovač", kome su prisustvovali i lider SPO-a Vuk Drašković i njegova supruga Danica. Iako je vest o razvodu para tek ovih dana dospela u medije, Nataša je priznala da ona i Aleksandar već godinu dana ne žive zajedno.
"Istina je da se razvodimo. Ne živimo zajedno već godinu dana, a razlog za razvod je neslaganje, što je slučaj u većini brakova. Najpametnije je bilo da se raziđemo i da svako nastavi svoj život, što smo i uradili", ispričala je Vukoje za "Hello", dodajući da namerava da se posveti odgajanju kćerke. "Meni je najvažnije da naša kćerka Đurđa, koja ima 19 meseci, ništa ne oseti. Daću sve od sebe da tako i ostane, to mi je najvažnije od svega. Svu ljubav pružam njoj i u potpunosti sam posvećena odgajanju deteta", istakla je Nataša koja je vratila i devojačko prezime, iako se po udaji prezivala Jugović.
Nataša je pre braka sa Aleksandrom bila u dugogodišnjoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Rnićem, a bili su proglašeni i za najlepši par.
Zanimljivo je da su Nataša i njen bivši suprug uspevali da od medija prikriju informaciju da ne žive zajedno, te da je proces razvoda braka u toku, za razliku od većine javnih ličnosti, o čijim smo razvodima čitali u poslednje vreme.
Ove godine sezonu razvoda počeli su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, zatim se na ovaj korak odlučila i pevačica Goca Tržan, a nedavno su se sporazumno razišli i Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, koji su važili za jedan od najskladnijih domaćih parova.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.