Nataša Vukoje pred razvodom

Izvor: Blic, 29.Nov.2011, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Vukoje pred razvodom

Nekadašnja košarkašica i manekenka Nataša Vukoje odlučila je da nakon dve godine stavi tačku na svoj brak sa političarem i funkcionerom Srpskog pokreta obnove Aleksandrom Jugovićem. Do razvoda braka došlo je zbog neslaganja karaktera, a par ima i kćerku Đurđu, koja će u aprilu iduće godine napuniti dve godine.

Venčanje lepe sportistkinje i osam godina starijeg političara iznenadilo je mnoge, a par se venčao 2009. nakon svega šest meseci zabavljanja. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tada su bili apsolutno sigurni u svoja osećanja i planirali su veliku porodicu, a uskoro je stigla i lepa vest da je Nataša u drugom stanju, te se činilo da su mladi supružnici na sigurnom putu da ostvare svoje snove o dugom i srećnom braku.

Aleksandar Jugović je član SPO

Svadbeno veselje pripređeno je u restoranu "Kovač”, kome su prisustvovali i lider SPO-a Vuk Drašković i njegova supruga Danica. Iako je vest o razvodu para tek ovih dana dospela u medije, Nataša je priznala da ona i Aleksandar već godinu dana ne žive zajedno.

- Istina je da se razvodimo. Ne živimo zajedno već godinu dana, a razlog za razvod je neslaganje, što je slučaj u većini brakova. Najpametnije je bilo da se raziđemo i da svako nastavi svoj život, što smo i uradili - ispričala je Vukoje za "Hello”, dodajući da namerava da se posveti odgajanju kćerke.

- Meni je najvažnije da naša kćerka Đurđa, koja ima 19 meseci, ništa ne oseti. Daću sve od sebe da tako i ostane, to mi je najvažnije od svega. Svu ljubav pružam njoj i u potpunosti sam posvećena odgajanju deteta - istakla je Nataša koja je vratila i devojačko prezime, iako se po udaji prezivala Jugović.

Zanimljivo je da su Nataša i njen bivši suprug uspevali da od medija prikriju informaciju da ne žive zajedno, te da je proces razvoda braka u toku, za razliku od većine javnih ličnosti, o čijim smo razvodima čitali u poslednje vreme.

Loša godina za ljubav

Ove godine sezonu razvoda počeli su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, zatim se na ovaj korak odlučila i pevačica Goca Tržan, a nedavno su se sporazumno razišli i Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, koji su važili za jedan od najskladnijih domaćih parova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvodi se Nataša Vukoje!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011

naslov: . Razvodi se Nataša Vukoje!. . . . excerpt: . Nekadašnja košarkašica i manekenka odlučila je da nakon dve godine stavi tačku na svoj brak sa političarem i funkcionerom Srpskog pokreta...

Nastavak na Svet...

Razvod Nataše Vukoje i Aleksandra Jugovića

Izvor: NaDlanu.com, 29.Nov.2011

Beogradski mediji sve glasnije pričaju o mogućem razvodu košarkašice i manekenke Nataše Vukoje i funkcionera Srpskog porketa obnove Aleksandra Jugovića. ..Do razvoda braka došlo je zbog neslaganja karaktera, a par ima i kćerku Đurđu, koja će u aprilu iduće godine napuniti dve godine, piše...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.