Razotkrivena PRLJAVA I PODLA zavera Lepog Miće i Đedovića - kopali drugome jamu, sami u nju upali

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:15

Razotkrivena PRLJAVA I PODLA zavera Lepog Miće i Đedovića - kopali drugome jamu, sami u nju upali

Anita sve ispričala šta je videla svojim očima.

Anita Stanojlović je razgovarala sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem o događajima koji su se dogodili sinoć za vreme žurke.

Ona je tom prilikom raskrinkala da su Đedović i Mića u tandemu pokušavali da napiju Maju Marinković kako bi izazvala haos.

-  Juče sedim ispred kazina i pušim i vidim Miću kako nosi iz hotela šašu. Ja mu kažem, a Mićo zaboravio si ti na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene, a on meni ne mešaj mi se u posao. Onda sam sazanala da mu je Đedović dao viski za znaš već za koga, ali ni alkohol nije odradio svoje. Kakav tim Đedović i Mića - rekla je Anita.

Mnogi su u komenatrima isticali da su želeli da napiju Maju kako bi se na neki način obrukala da bi Aneli Ahmić, koju štiti Miča, mogla da vređa Maju i da se izdigne od nje. Ipak, Maja Marinković, iako se napila, ponašala se vrlo dostojanstveno, te ovaj pogan plan nije uspeo

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.