Razotkriven TAJNI DOGOVOR Maje i Mione - Marinkovićeva PUKLA od besa: Isplivala saznanja iz SPOLJNOG sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 21:33

Razotkriven TAJNI DOGOVOR Maje i Mione - Marinkovićeva PUKLA od besa: Isplivala saznanja iz SPOLJNOG sveta

Miona i Maja za vreme emisije ušle su u sukob, usled čega je Marinkovićeva otkrila kako je sa Mionom pre početka rijalitija trebala na dogovorenu kafu.

Tokom glasanja za osobu koja se najviše pravi pametna, bivša ljubavnica Maja Marinković zaratila je sa novopečenom ljubavnicom Mionom Jovanović vrlo oštro.

Maja nije želela više da ćuti Mioni, pa tokom rasprave su otkopale stare ratne sekire.

Miona je navela Maju da se pravi pametna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te da preko njene grbače pere svoju prošlost. Kada je to čula Marinkovićeva, odmah je skočila kao oparena, pa ju je napala pred svima i u sve umešala informacije koje poseduje o njoj.

- Osoba koja se pravi pametna, a glupa je, je Maja izlaganjem o meni. Pere svoje sr**e preko moje - rekla je Miona.

- Što si me pitala u kafiću, Miona je bila sa tom drugaricom i kada sam odlazila, ona kaže: "Stani Majo da se slikamo" - rekla je Maja.

- Kakve to veze ima sa ovim stvarima ovde devojko?! Sama si prišla u "Narod pita" pre Vojvode Vlahovića i pitala da pijemo kafu. Prva si spustila loptu - rekla je Miona.

- Nisam te zvala...Izdala si me. Sada ti imaš probleme u odnosu, nego te nisam komentarisala, a ti si katastrofa koliko si kvarna - rekla je Maja.

- Maja nađe par budala da skaču za nju, to je Majina čivava kod kineza - rekla je Miona.

- Ja sam Slađa Blinda Poršelina, boli vas Slađa. Htela si njemu (Lakić) da se umešaš u brak, ali ku**c - urlala je Poršelina.

- Barem ne koristim Nenada Aleksića Ša za dalje bitisanje, ja još uvek volim pi**u, a ne ku**c - rekao je Boža.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.