Razmišljam da ga VODIM Marija Šerifović progovorila o sinu - Evo GDE je Mario kada je ona u poslu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 20:29

"Razmišljam da ga VODIM" Marija Šerifović progovorila o sinu - Evo GDE je Mario kada je ona u poslu

Ona je otkrila kako postiže sve.

Marija Šerifović pre tri meseca ostavrila se u najlepšoj životnoj ulozi, postala je majka dečka o kojem je sada progovorila.

Kako je istakla na početku, i ako je mali već je primetila karakter koji ima - što joj se dopada.

Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje - rekla je Marija u "Vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalu", pa je otkrila da li se ona promenila:

- Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je.

Pevačica ističe da je čekala trenutak kada će objaviti album koji je simbolično nazvan "Dolazi ljubav" i posvećen je njenom sinu. Sada, kada su već neko vreme zajedno, ona se uveliko priprema za turneju, ali nije sigurna da li će Marija voditi sa sobom.

- Razmišljam da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim, moram da kažem, od kada snimam "Zvezde Granda" ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin - rekla je Marija.

Pevačica se osvrnula i na to što je bila predsednica stručnog žirija u finalu Pesme za Evroviziju, te kako gleda na pobednicu Teya Doru.

- Pre svega želim da čestitam svima, i finalistima i organizatorima. Moram da kažem da ja gledam kada glasam da je tu najbitinije šta će se svideti evropskoj publici. A to je definitivno Teya Dora koju lično ne poznajem, ali smatram da je ona toliko originalna i moram da kažem devojka koja je pevala bez ijednog falša što je meni za pobedu - rekla je Marija u "Premijera - Vikend specijalu"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.