Rasvetljen surovi zločin: Majka i sin osumnjičeni za svirepo ubistvo muškarca

Izvor: Svet, 27.Avg.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljen surovi zločin: Majka i sin osumnjičeni za svirepo ubistvo muškarca

U neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića putu, po dojavi građana, pripadnici bijeljinske policije, u ponedjeljak 25. avgusta 2014. godine, pronašli su beživotno telo nepoznatog muškarca.
U utorak je urađena obdukcija po naredbi postupajućeg tužioca, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, ubodima oštrim predmetom. Takođe je utvrđeno da se radi o Dragoljubu Vidoviću čiji je nestanak policiji prijavljen 21. avgusta, a koga ukućani nisu videli od 18. augusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << saopštila je portparolka Centra javne bezbednosti Aleksandra Simojlović.
Pod nadzorom nadležnog tužioca Nebojše Jovanovića, policajci su saslušali su više osoba, a kao moguće izvšioce ovog teškog ubistva i uhapsili dve osobe.
Radi se radi o majci i sinu, Radi i Mladenu T, koji će nakon kriminalističke obrade biti predani Okružnom tužilaštvu u Bijeljini. Pretresom njihove kuće pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa ovim krivičnim delom.
Izvor: Dnevni Avaz
Foto: Printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLOČIN U BIJELJINI: Majka i sin uhapšeni za svirepo ubistvo muškarca!

Izvor: Press, 27.Avg.2014

U uotrak je urađena obdukcija po naredbi postupajućeg tužioca, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, ubodima oštrim predmetom.. Takođe je utvrđeno da se radi o Dragoljubu Vidoviću čiji je nestanak policiji prijavljen 21. avgusta, a koga ukućani nisu videli od 18. augusta,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.