Rasta objavio sliku Ane Nikolić: Ovako pevačica izgleda pred sam porođaj! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Jul.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta objavio sliku Ane Nikolić: Ovako pevačica izgleda pred sam porođaj! FOTO

Nijedan porođaj javne ličnosti nije izazvao takvu pažnju kao što je Ane Nikolić. Iako se pisalo da se porodila, pevačica je sama demantovala te priče.

Već danima se priča i piše o tome da se Ana Nikolić porodila, te da je u bolnici, nije u bolnici, zakazan joj je carski rez, nije joj zakazan carski rez i tako dalje. Ni sama Ana, a ni Rasta nisu se oglašavali ovim povodom sve do skoro, kada su, svako na svojim instagram profilima, objavili da do porođaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nije došlo još uvek, a Rasta je, uz fotografiju, napisao da će prvi obavestiti sve o tome kad postane tata:

... Draga braco i sestre, ne verujte novinama NIKAD, nadam se da Vam je sada jasno do koje mere idu lazi ... Kada bude dosao trenutak, obavesticu vas prve ... licno!!! #balkaton #bassivity

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Jul 24, 2017 at 4:55am PDT

 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

RASTA objavio sliku sa trudnom ANOM: POGLEDAJTE kako pevačica izgleda pred sam porođaj! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 25.Jul.2017

Pop pevačica je u 9. mesecu trudnoće, a početkom avgusta na svet će doneti prvo dete

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.