Raskrinkavanje kakvom se niko nije nadao: Nakon tužbi se DIREKTNO OBRATILA Slavniću - Nemam straha

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 22:33

Raskrinkavanje kakvom se niko nije nadao: Nakon tužbi se DIREKTNO OBRATILA Slavniću - Nemam straha

Ovakav preokret niko nije mogao da sanja!

Kako je danas najavila, bivša zadrugarka Ana Ćurčić je tačno u 20 časova održala "lajv", putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Iako je najavila raskrinkavanje Zvezdana Slavnića, Ana je izjavila da će to uraditi putem storija, kako se njene reči ne bi izvrtale, te se iznenada kratko obratila publici.

- Ćao, ljudi. Vidim da očekujete da ću nešto da ispričam. Ali napisaću sve nam svom storiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa stvarima, dokazima, vezano za ono šta je gospodin rekao. To mi je bitno da objasnim i da kažem svoju stranu priče, na koju imam pravo, jer se nikoga ne bojim. Ne da nemam strah, nego sa puno entuzijazma branim sebe u svakom smislu, stojim čvrsto iza toga i nikada jače. Htela sam da obrazložim sve na "lajvu", ali najbolje je da objavim sve na storiju - rekla je Ana.

- Snimila sam i jedan podkast, super sam, volela bih da uradimo jedan duži "lajv". Svako koga sam trebala da tužim, suočiću se na sudu. Nema potrebe ovako, mogu samo da se nižu tužbe. Svi grešimo u životu, vrline i mane su sastavni deo života. Nadam se da ćete pročitati moj stori. Do nekog sledećeg "lajv", volim vas! - poručila je Ćurčićeva i poslala poljubac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.