Radmila iz Beča se dopisivala i sa Vladimirom Marjanovićem: Nudio mi je orgije!

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmila iz Beča se dopisivala i sa Vladimirom Marjanovićem: Nudio mi je orgije!

Radmila Matić iz Beča koja je pre nekoliko dana gostujući na televiziji Pink, otvoreno razgovarala o dopisivanju sa Zoranom Marjanovićem, sada otkriva da se u isto vreme dopisivala i sa Vladimirom, koji je imao šokantne predloge.

Naime, Radmila, koja je ubeđena da je Zoran član sekte, kao i da su Marjanovići umešani u ubistvo Jelene Krsmanović kaže, da se u isto vreme dopisivala i sa pevačicinim svekrom, koji je imao neveravatne predloge za nju: "On nije znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa kim se dopisuje. Ja sam se istovremeno dopisivala i sa Vladimirom i Zoranom", kaže Rada i dodaje da je čitava komunikacija trajala sve dok prepiska sa Zoranom nije izašla u javnost, piše Pink.rs:

"Prvo sam mu poslala poruku, u kojoj mu izražavam saučešće. On mi je odgovorio i napisao da im je jako teško zbog medijskog linča. Urbzo je počeo da mi šalje poruke erotske sadržine i da mi nudi orgije", rekla je i napomenula da je bila spremna sa njim da nastavi dopisivanje, kako bi videla dokle je spreman da ide, ali su poruke sa Zoranom, ubrzo dospele u javnost, te je Vladimir blokirao: "Sve je ovo dobro i istina će morati uskoro da ispliva"; zaključila je Rada za Pink.rs.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.