Rada Manojlović srela koleginicu, koja želi Harisovo dete!

Izvor: Svet plus, 19.Nov.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović srela koleginicu, koja želi Harisovo dete!

Obostrana reakcija sve je šokirala! Pevačica Rada Manojlović srela na Grandu koleginicu, koja želi Harisovo dete! Na iznenađenje svih, Rada i Aleksandra su se izgrlile i izljubile.

Pevačica Rada Manojlović srela se sa koleginicom Aleksandrom Tadić Cipkom, koja je za njenog dečka Harisa Berkovića izjavila da bi mu rodila dete.

Podsećamo da je Aleksandra rekla kako je Haris zgodan i lep, pa i da izgleda kao da je "vatra" u krevetu, a sada su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pevačice srele oči u oči.

Na iznenađenje svih, Rada i Aleksandra su se izgrlile i izljubile.

- Sada kad mi je prišla i kada sam videla kako dobro izgleda, rekla sam joj da mi je drago što takve devojke bacaju oko na mog dečka - izjavila je Rada, dok je Cipka dodala da je oduvek volela više nju nego Harisa.

- Lepu ženu koja zrači harizmom moraju svi da vole - uputila joj je kompliment Aleksandra.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.