Rada Manojlović: U mom selu su ozbiljno zabrinuti što se još uvek nisam udala i nemam decu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: U mom selu su ozbiljno zabrinuti što se još uvek nisam udala i nemam decu!

Rada Manojlović objasnila je da je njena navodna trudnoća zapravo optička varka, ali da bi njeni Četerežani voleli bi da je to istina jer su ozbiljno su zabrinuti što se još nije udala, a ima 31 godinu.

Već se zabrinu ozbiljno svi i za tvoje zdravlje i za sve – za život celokupni. Kuda vodi tvoj život ako imaš 31, a nisi udata i nemaš decu – zašto živiš? Iza tebe ništa nije ostalo niti će ostati“, rekla je pevačica kroz smeh za Prvu televiziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Nedavno su se u medijima pojavili navodi da je Rada u drugom stanju, a kao “dokaz” je priložena fotografija Rade i njenog partnera Harisa Berkovića na kojoj se, navodno, vidi Radin trudnički stomačić.

Rada, međutim, naglašava da stomačića na toj fotografiji nema, već je reč o optičkoj varci.

Svi ti koji su gledali i rekli da je to trudnoća nisu videli rupu. Rupa između moje suknje i Harisovog sakoa je mala, ali kad se uveliča, vidi se. To se iskrivilo ka njemu, pa je ispalo kao stomak.”, objasnila je pevačica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.