Rada Manojlović: Kasnila sam na premijeru filma jer sam pokušala da pobegnem novinarima

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: Kasnila sam na premijeru filma jer sam pokušala da pobegnem novinarima

I pored velikog broja glumaca i drugih poznatih zvezda iz sveta šou biznisa, na sinoćnoj premijeri filma “Bićemo prvaci sveta” najveću pažnju medija privukla je Rada Manojlović.
Ona je na premijeru došla da podrži svog dečka Momira Gajića. On u filmu ima manju ulogu, a juče su se prvi put pojavili zajedno nakon skoro dve godine veze.
“Pokušala sam da pobegnem od novinara i izjava. Zato sam namerno malo kasnila”, rekla je pevačica kroz smeh. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Očigledno da joj taktika nije uspela, te je na novinarsku konstataciju da joj Momir čuva mesto pored njega odgovorila:
“Jel prazno? Dobro je ako je prazno”, rekla je Rada i dodala da je to prvi put da su svesno došli zajedno.
Nakon kratkih odgovora pevačica se osvrnula na obećanje koje je nedavno dala, a to je da više neće pričati u javnosti o Momiru.
“Smeta mi što ljudi misle da ja želim sve to, ali stvarno ne želim. Evo i pred kamerama kažem jer je živa reč ipak drugačija. Ne znam kako da prekinem razne natpise osim da prestanem da pričam o njemu. Do sada su me navukli milion puta pa onda izađe naslov, Momiru smeta ovo, Momiru smeta ono, Rada pržila jaja, Rada prosula jogurt”,objasnila je Manojlovićeva u emisiji “Ekskluziv”.
I za kraj, kratko je odgovorila na pitanje da li joj se sviđa romansa u kojoj trenutno uživa:
“To mi se sviđa stvarno, ali moram da presečem”, zaključila je pevačica misleći na javne komentare o svom dečku.
Izvor: Svet.rs
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.