RUŽICA SE ZALJUBILA: Nećete verovati za kojim pevačem je odlepila učesnica Parova

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŽICA SE ZALJUBILA: Nećete verovati za kojim pevačem je odlepila učesnica Parova

Ružica Veljković se "zatreskala" u Bojana iz "Amadeus benda", koji je gostovao danas u emisiji "Upoznajte parove".

Tako je delovalo tokom današnje emisije kada je sve vreme hvalila izgled ovog muzičara. Ružica nije mogla da obuzda svoje emocije i strasti da je čak zaboravila da su u istom studiju i njen otac Aleksandar i sestra Tamara.

Njemu se obratila Ružica Veljković, kada mu se zahvalila na poklonima.

"Boki mi je poslao majicu i CD, on je tako lep! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Je l’ on tu pored? Jeste? Gledajte ga, prelep je!" Ružica je vikala oduševljeno.

"Pozdrav za Ružicu. Mnogo lepo igra i mnogo se lepo smeje. Moraće sledeća pesma da se zove "Ružica", rekao je klavijaturista Amadeus benda. Na voditeljkino pitanje ko mu se još dopada u "Parovima", pošto poznaje lično samo Gastoza, Boki je bio duhovit.

"Pa, Ružica! Ali tu joj je tata pa moram da budem fin", zasmejao je sve prisutne član Amadeus benda.

(Happy.rs)

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.