ROMANA PANIĆ TRAŽILA POMOĆ PSIHIJATRA?! Nakon zatvora se vraća u Srbiju, a evo KO ĆE VRATITI 14.400 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 08:48

ROMANA PANIĆ TRAŽILA POMOĆ PSIHIJATRA?! Nakon zatvora se vraća u Srbiju, a evo KO ĆE VRATITI 14.400 EVRA

Ipak se nekako izvukla.

Romana Panić (45) puštena je prekjuče iz zatvora u Brizbejnu, u kom je provela 40 dana zbog pljačkanja bankomata! Pevačica je sa dečkom Filipom Mrkajićem (40) ukrala 14.400 evra, zbog čega je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva meseca. Pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.

Pop zvezda čeka deportaciju za Srbiju, dok njen momak i dalje robija. Pevačica se odmah oglasila na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i s kiselim osmehom pozirala!

Iako će Panićeva i Mrkajić morati da vrate sav novac koji su ukrali ili da štetu nadoknade kroz društveno koristan rad, pevačica se izvukla iz toga!

- Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali - priča pevačicina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije.

Hvala svim najblizim prijateljima, drugarima i svim dobronamernim ljudima na predivnim zeljama...iskreno mi mnogo znaci svaka cestitka od vas...HVALA ❤❤❤

A post shared by Romana (@romana_panic) on Apr 9, 2020 at 2:50am PDT

Podsetimo, australijska policija je Romani i Filipu ušla u trag preko sigurnosnih kamera na bankama, dok su postavljali nelegalne uređaje na bankomate. Posle nekoliko dana praćenja, policajci su pretresli stan u kom su njih dvoje živeli u Spring Hilu i pronašli su ukradeni novac. Romana je pred sudijom priznala krivicu za 16 tačaka optužnice, a Filip za 18. Mrkajić će duže ostati iza rešetaka od Romane jer je osuđen na 14 meseci zatvora, uslovno na tri.

BONUS VIDEO: ANASTASIJA U MINIJATURNOM KUPAĆEM SNIMILA CELO TELO! Cecina ćerka izgleda KAO AVION, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽIVA SE POJELA JER SE OSRAMOTILA" Evo u kakvom je stanju Romana posle zatvora i ko vraća 14.400 evra koje je ukrala sa dečkom

Izvor: Blic, 03.Avg.2020

Pevačica Romana Panić pre dva dana puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada su se pojavili novi detalji slučaja o kome je nedeljama brujala javnost.

Nastavak na Blic...

Romana se kaje: "Živa se pojela otkad je uhapšena"

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2020

Pjevačica Romana Panić (45) je prije dva dana puštena iz zatvora u Brizbejnu, gdje je služila dio kazne na koju je osuđena zbog pljačke bankomata sa svojim dečkom Filipom M.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.