RODIO SE NASLEDNIK TANASIJEVIĆA: Darko podelio prelepe vesti o dolasku bebe na svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 12:30

RODIO SE NASLEDNIK TANASIJEVIĆA: Darko podelio prelepe vesti o dolasku bebe na svet

Pohvalio se.

Voditelj TV Pink Darko Tanasijević ima veliki razlog za slavlje, budući da je njegova porodica od danas bogatija za još jednog člana!

Darko je, naime, ponovo postao stric - pre dve godine dobio je bratanicu Saru, sa kojom je nedavno gostovao u "Magazinu in" kod Sanje Marinković, a Tanasijevićev rođeni brat i snaja danas su postali roditelji dečaka kojem su dali ime Vuk, tako da je porodica Tanasijević dobila i svog naslednika. Vest o prinovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u porodici voditelj "Zadruge" podelio je na mrežama.

- Dan nije mogao lepše da počne! Postao sam stric, ponovo! Tanasijevići su dobili pojačanje! Dobrodošao, Vuče - napisao je Darko, čestitao bratu i snaji i poručio:

- Čestitam, još samo večeras da Partizan dobije Real!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.