RIJANA POKAZALA SVOG SINA! Mamin prvenac pokupio sve simpatije publike - kadrovi koji tope srce (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 14:17

RIJANA POKAZALA SVOG SINA! Mamin prvenac pokupio sve simpatije publike - kadrovi koji tope srce (VIDEO)

Prelepi prizori!

Planetarno popularna pevačica i lepotica sa Barbadosa Rijana, od trenutka kada je kročila na muzičku scenu davne 2005. godine, neprestano puni novinske stupce i niže hit za hitom.

Fanovi vlasnice hita "Diamonds", "We found love" i "Umbrella" neprestano prate svaki njen korak, a ona se trudi da ništa od njih ne sakrije.

Često publiku obraduje novim fotografijama i snimcima na društvenim mrežama, a ništa drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je i ovog puta. Pratioci su bili oduševljeni kada su ugledali da je podelila snimak svog sina, te istopila srca mnogih i izmamila im osmehe na lice.

Podsetimo, Rijana se prošle godine u maju mesecu porodila i na svet donela dečaka čije ime još uvek javnosti nije zvanično potvrdila. Trenutno se ponovo nalazi u drugom stanju i iščekuje drugo dete sa svojim dugogodišnjim partnerom Asap Rokijem.

Sada je na svom zvaničnom Instagram profilu podelila snimak svog prvenca i oduševila javnost, te su se komentari oduševljenja i pohvala, što na njegov ali isto tako i na njen račun, samo nizali jedan za drugim.

Kako se zove bebica? - glasila su pitanja znatiželjnih fanova. Mnogi spekulišu da se beba zove Noa, ali ipak kao što je navedeno, zvanične potvrde još uvek nema.

Naravno, neizbežni su bili i komentari upućeni na račun Rijanine muzičke karijere, poput sada već standardnog pitanja "Kada će novi album?", mada je pevačica vrlo zagonetna kada je reč o ovoj temi, što samo podgreva spekulacije da nešto uveliko sprema u studiju. Vreme je najbolji pokazatelj, te ćemo ispratiti naredne poteze koje čuvena Rijana sa svojim timom povlači.

Radi zaštite maloletnika, pomenuti snimak pogledajte na OVOM LINKU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.