RIJALITI BOMBA: Aneli Ahmića javno priznala da ŽELI Anđela da smuva - Anita ne zna gde udara

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 19:51

RIJALITI BOMBA: Aneli Ahmića javno priznala da ŽELI Anđela da smuva - Anita ne zna gde udara

Kakav šok preokret!

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" došlo je do drame između Aneli Ahmić i Anite Stanojlović, i to zbog Anđela Rankovića. Aneli se zainatila tokom svađe sa Anitom, pa je odlučila da juri Anđela.

- Rekla si da hemija između Anite i Anđela ne postoji kao između Janjuša i tebe. Da li je ljubav vređanje i pljuvanje, a ne maženje i pažnja, koju oni pokazuju? - glasilo je pitanje, koje Aneli pročitala voditeljka Maša Mihailović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Promenila sam mišljenje. Mislila sam tako, sada više ne mislim isto - priznala je Aneli.

Reč je dobio Ivan Marinković, koji je udario na Anitu i Anđela.

- Pozabavio bih se terminom koji je Aneli rekla, a to je hemija. U hemiji sve pršti, to je hemija. Ovo za mene nije hemija - poručio je Ivan.

- Janjuš i ja nismo mogli da odolimo jedno drugom. Ovde nisam videla da je tako - složila se Ahmićeva.

U ovom trenutku je ustala Anita.

- Vidim koliko je to hemija, kad je trčao od Jovane pevačice do neke treće, pa se na kraju vrati tebi - odbrusila je Stanojlovićeva, što je iznerviralo Aneli.

- Evo, sad ću se boriti za Anđelovu ljubav! - odgovorila je Ahmićeva, a Anita je prebledela.

- Baš da vidim i to! Džaba ti sve! Ja sad ne mogu da verujem da je sve što je rekla za Ša istina nakon ove izjave. Potrudi se, videćemo da li ćeš uspeti! - dodala je Stanojlovićeva u emisiji "Pitanja gledalaca".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.