RIALDA ZAVRŠILA U SUZAMA SVI KAŽU JADAN KENAN Ja sam uvek crna ovca, ispadam indijanac Napustila žurku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 01:53

RIALDA ZAVRŠILA U SUZAMA "SVI KAŽU 'JADAN KENAN' Ja sam uvek crna ovca, ispadam indijanac" Napustila žurku

Grcala u suzama, pa se razbesnela!

Iako nije želeo da ode na žurku, zbog svađe sa Rialdom Karahasanović Kenan Tahirović je ipak odlučio da ode. Ermina Pašović i Rialda su popričale o ovome u garderoberu. Podsetimo, Kenan je ceo dan tužan jer je pre tačno šest godina preminula njegova majka.

- Ispada da je otišao jer si se ti naljutila... - govorila je Ermina.

- Jao, ceo dan priča o žurki. Da je rekao da hoće da ispoštuje, ja ne bih ni išla. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne idem nigde - poručila je Rialda.

Rialda se potom požalila zadrugarkam na stepeništu ispred Bele kuće.

- Ja ispadam crna ovca... Sada je on otišao, ispašće da ga maltretiram da ide na današnji dan. E, neka ide, ja neću da idem. Uvek ispadam crna ovca... Dva dana priča o žurki, danas priča o žurki, mislila sam da idemo. Komunikacija se promenila posle uspomena. Ali eto, ja nisam htela da pričam o prepiskama, video je svoje roditelje - pričala je Rialda.

- Trebalo je da te pusti da se smiriš - govorila je Ermina.

- Ja nemam amneziju. Meni je pun k*rac, ja kažem sve šta mi smeta, a svi u kući: "Nemoj, jadan on". Što je jadan? Izašao iz kuće zna se kojim povodom i onda se dopisivao sa ribom - nastavila je pevačica.

- Mi koji se družimo sa njim, znamo kakav je, oni ne znaju, zato - "jadan on" - rekla je Ermina.

- Još dozvoljava da se ja unosim Teodori u facu. Devojka se pogrešno izrazila, ali je za sve bila sto posto u pravu... Meni nije do Teodore, ali... Još namerno forsira: "Jesmo mi sad raskinuli?". Kao da sve namerno radi da bih ja ispala indijanac... Ja nisam budala - pričala je Rialda.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.