RETKO KO ZNA ZA NJU: Ovako izgleda PRELEPA sestra Marka Miljkovića koja se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 22:11

RETKO KO ZNA ZA NJU: Ovako izgleda PRELEPA sestra Marka Miljkovića koja se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Markova sestra je prava zgodnica.

Rijaliti zvezda i učesnik "Zadruge 3", Marko Miljković često govori o svojoj rođenoj sestri Maji, koja se ne pojavljuje u javnosti.

O njegovoj sestri se vrlo malo i zna, osim da je udata i da ima decu, a Marko je početkom marta ove godine postao ujak četvrti put.

Iako se porađala čak četiri puta, Maja je prava zgodnica, što se može videti na fotografijama sa njenih letovanja koje je objavljivala na društvenim mrežama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Apr 10, 2020 at 4:47am PDT

Međutim, prema glasinama, Maja se ozbiljno protivi Markovoj i Luninoj vezi od samog starta.

Maja se navodno požalila prijateljima da je saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom, što ju je veoma razočaralo.

A post shared by Fan page! (@marko_luna_ljubav) on Jan 1, 2020 at 1:38am PST

- Maja je nedavno saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom. Nju je to šokiralo, jer je znala pozadinu priče. Toliko se razbesnela da je oplela po Luni i prijateljima, i ispričala da će nakon rijalitija Đoganijeva samo preko nje mrtve ući u njihovu kuću - priča navodno izvor blizak Markovoj sestri.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ova namirnica RAZARA MOŽDANE ĆELIJE - a retko ko može da joj odoli! (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.