RAZVEŠĆE SE! NIKAD NIKOG NIJE TOLIKO VOLEO? Maja URNISALA Janjuša - Evo ŠTA joj je sve pričao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 16:07

"RAZVEŠĆE SE! NIKAD NIKOG NIJE TOLIKO VOLEO"? Maja URNISALA Janjuša - Evo ŠTA joj je sve pričao (VIDEO)

Milioni šokirani!

Nakon burne žurke u rijaliti programu "Zadruga" Maja Marinković rešila je da obelodani šta se skrivalo iza prijateljskog odnosa, kako su tada tvrdili, sa oženjenim Markom Janjuševićem, a u današnjem razgovoru sa pojedinim zadrugarima Marinkovićeva je iznela još novih detalja.

- Janjuš govori da ne zna kada ti je rekao da je zaljubljen u tebe, on kaže da se toga ne seća - govorila je Dragana Mitar.

- Pa mi onda pište "VT" kečapom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Što se mene tiče, ja mogu da idem na poligraf, ako je bila Ermina, šo ne bih mogla ja. Ja ću da kažem sve onako kako jeste, kunem se u oca da govorim istinu - rekla je Maja.

Vidi se sada po tvojim očima da govoriš istinu, a za stolom se videlo da nisi pričala istinu - rekao je Bane.

- U ekonomskom mi je pričao ja tebe volim, nikada nisam za deset godina nekoga zavoleo nekoga ovoliko, ja ću da se razvedem. Ako su Ermina i Zola bili na poligrafu, mogu i ja - govorila je Marinkovićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.