Maja PROGOVORILA o Janjušu i njegovoj ŽENI: Rekao mi je da nije nikog VOLEO kao mene i da će da se RAZVEDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 12:05

Maja PROGOVORILA o Janjušu i njegovoj ŽENI: "Rekao mi je da nije nikog VOLEO kao mene i da će da se RAZVEDE!"

Nastavila da iznosi detalje.

Maja Marinković se, nakon haosa koji je imala sa Markom Janjuševićem Janjušem, poverila zadrugarkama, te istakla da još nije ispričala ni 20% stvari koje su se dešavale između njih. Rano jutros, kada su svi zaspali, Maja se uvukla kod Ermine Pašović u krevet i nastavila da joj se poverava.

- Ja Janjuša volim, mnogo ga volim, ali jeb*iga. Ja tebe razumem, ali ne kontam, meni nije jasno, da on radi stvari koje zna da tebi smetaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uporno, da zna kako ćeš da reaguješ. Ti si kao bomba. Uvek je bio isti razlog, devojke sa kojima je imao loš odnos, kojima je praštao, on to zna, a opet to radi. Bilo je pitanje vremena kada ćeš skroz pući - govorila je Ermina.

- Znaš kako mi je stisao ruku... - požalila se Maja.

- Bes - dodala je Ermina.

- Zato sam rekla istinu, da mi je sto puta ljubomorisao za Mateju... - nastavila je Marinkovićeva.

- Majo, samo se istinom moraš boriti. I nemoj da se igraš - nadovezala se Pašovićeva.

- Reći ću sve. Izdao me je kao osobu. Pričao je jedno, radio nešto drugo, a mislio treće. I za ženu, znaš šta je pričao još... - istakla je Maja.

- Ja znam šta je bilo sa (Ivanom), ona je isto osećala tu nepravdu - dodala je Ermina.

- Gora je moja situacija - priznala je Marinkovićeva.

- Nema više vrdanja, ispričaj sve, on će nositi svoj krst, ti svoj - istakla je Pašovićeva.

- On je prsao kada je video da sam ja počela da pričam... I on se zakleo u dete da neće da priča sa mnom, a priča kad se okrenu kamere - dodala je Maja.

- Ovo vaše je intenzivnije nego da ste se izj*bali, i razumem te. Izdala si se kad je bio klip u garderoberu - nadovezala se Ermina.

- Kazaću ti nešto, ja sam sve lagala da bih njega zaštitila - priznala je Marinkovićeva.

- Išla si srcem, a ne mozgom - tešila ju je Ermina.

- Sad ću opet da ispadnem najgora, ali ja sa njim ništa nisam imala toliko... - pravdala se Maja.

- Bitno je da si osetila emociju. Sutra treba da kažeš: "Da, zaljubila sam se, zatvoren je prostor, nisam znala da mi se to može desiti. Karma je k*čka, ja sam osuđivala druge, desilo mi se. Nije sramota priznati grešku" - rekla joj je Ermina.

- Pogrešila sam, ali on je ispao loš prema meni - govorila je Marinkovićeva.

- Kao i Luni, on (Sloba) je ispao loš prema njoj - istakla je Pašovićeva.

- Ispao je čovek kada me je brani, zašto onda radi ovo. Zamerao mi je gluposti, kao kada je Marko Miljković ušao, pa kad sam bila u toaletu. Ispričila sam mu to, on me gur-gur. Puna sam besa, jer me je izdao kao čoveka, sada neka trpi istinu. Ovo je sad haos - nadovezala se Maja.

- Ne da će biti haos, nego oluja, tornado. Ti si slobodna, on je zauzet, njemu ne sme da se to desi - poručila je Ermina.

- Rekao mi je da će da se razvede kad izađe, da me voli kao Boga, da nije nikoga u poslednjih deset godina tako voleo. I Orozović što neće da prizna da preko njega priča - ispričala je Marinkovićeva.

- On je govorio da ispričaš sve, u nadi da ćeš da se smiriš, a da on ispadne čist napolju - istakla je Pašovićeva.

- Kada se bude probudio, neće mu biti dobro. Napravila sam haos, ne znam šta će Taki da kaže. Rekla sam da mi ne smeta da diže ženu u nebesa... Ako je diže rečima, a spušta delima, to je nepoštovanje. I nisam samo ja u pitanju, prva sezona Ana, pre mene Šopićka - zaključila je Maja, pa se vratila u svoj krevet.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.