RAZVALILI KREVET! S*ksaju se, ali to nije ono najbolje u celoj akciji! Jedan detalj - ŠOU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 08:41

RAZVALILI KREVET! S*ksaju se, ali to nije ono najbolje u celoj akciji! Jedan detalj - ŠOU! (VIDEO)

Dobro su se setili.

Ni ovo jutro u sobi za rehabilitaciju u "Zadruzi" nije prošlo u miru. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su imali niz žestokih svađa zbog toga što je on odlučio da pobegne iz "Zadruge", a kasnije i zbog toga što je rekao da je ona pravedno diskvalifikovana prošlih sezona. Kako to obično biva, nakon žestokih svađa, oni su imali i žestoku vrelu akciju.

Zavukli su se ispod pokrivača i imali vrelu akciju, ili kako to popularno zadrugari zovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - "hoklicu". Ovaj termin uveo je Kristijan Golubović.

Miljana i Zola su, za svaki slučaj, stavili "hoklicu" ispred kreveta, preciznije, fotelju, kako bi se dodatno sakrili od kamere.

Miljaninu i Zolinu akciju možete videti ako kliknete OVDE i OVDE.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.