RAZVALILI JOJ VRATA! NAŠA PEVAČICA OPLJAČKANA! Policija odmah došla na lice mesta! Razbojnici odneli sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 20:20

RAZVALILI JOJ VRATA! NAŠA PEVAČICA OPLJAČKANA! Policija odmah došla na lice mesta! Razbojnici odneli sve

Preživela pravu dramu!

Nadu Topčagić poterao je maler pre nešto više od 3 godine, kada je na samom početku 2020. doživela neprijatnost kakvu nije mogla ni da zamisli.

Iako je otputovala na Taru kako bi odmorila posle novogodišnjih i božićnih praznika, kao i brojnih snimanja emisija, sve joj je preselo - odmor je morala da prekine obzirom da joj je kuća bila provaljena i opljačkana.

Kako su tada navodili mediji, sve se desilo u Crnoj Gori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jedna u nizu obijenih kuća pripadala je i popularnoj pevačici.

- Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta - ispričao je izvor, a pevačica se odmah oglasila povodom ovoga.

- Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata... Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on:"Neću ja da ulazim tu". Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to - rekla je Nada i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.