RAZOČARAO SI ME, SKLONI SE OD MENE! Nova SVAĐA Ane i Davida - pribio je uza zid! KRAJ, idi sad KOD NJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOČARAO SI ME, SKLONI SE OD MENE! Nova SVAĐA Ane i Davida - pribio je uza zid! KRAJ, idi sad KOD NJE!

Koraćeva ne želi pomirenje?!

Ana Korać i David Dragojević sinoć su imali burnu raspravu, zbog koje je on danas morao da izađe iz "Zadruge", jer mu nije bilo dobro.

Po povratku na imanje, oni su se zatvorili u kupatilo, kako bi raspravili o svom odnosu i Davidovom sinoćnjem teranju inata i flertovanju sa Stanijom Dobrojević.

- Ja sam samo hteo da te poljubim, ali ti nisi dala. Rekla si da ti smetam i da te stiskam - započeo je on, a Ana mu je odbrusila:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Tvoje ponašanje je odvratno. Treba da znaš kako da se ponašaš, a ti očigledno ne znaš. Kao da imaš 13 godina, ti se meni inatiš, jel si normalan? Kako mene nikada ne spajaju sa nekim? (Aludirala je Ana na to što je David sinoć flertovao sa Stanijom) - rekla je ona.

- Ali ja nisam ništa radio. Izvini za sve. Ja nisam hteo da ti teram inat. Ja gledam samo tebe i tebe volim, Ok, pogrešio sam i ne znam više šta da ti kažem. Samo sam se zaj*bavao, napio sam se i to je to. Neću više piti, ako treba - pravdao se Dragojević.

- Ti imaš problem, ti sebi nećeš da priznaš neke stvari. I kad nešto uradiš, i kad ne uradiš. Tvoja dela su drugačija od onog što pričaš. Da me voliš, ti to ne bi radio. Izađi sada i pusti me. Ja sam razočarana u tebe - rekla je slomljena Koraćeva, a kada ju je David pitao ŠTA SADA, ona je rekla da ima svoje drugarice i da ide kod njih.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.