RAZIŠLA SE SA STARIM STILOM! Ana Sević odlučila da okrene NOVI LIST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZIŠLA SE SA STARIM STILOM! Ana Sević odlučila da okrene NOVI LIST (FOTO)

Niko ne može da veruje...

Srpska pevačica Ana Sević nekoliko puta do sada pokazala je da, čak i nakon porođaja, ima vatreno telo.

😍 Laces 💁🏽❤ @maxmodofficial

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Dec 29, 2016 at 4:04am PST

Ono što je nova stavka kod Ane jeste stil oblačenja. Narod je navikao da Anči bude u kratkim, izazovnim suknjicama, ali se lepa Užičanka razišla od ovog stila izgleda i prešla na duge haljine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i pantalone sa bočnim vezivanjem. Mnogi ne mogu da veruju u radikalne promene koje je načinila.

Dress ! ✔️done! NY i am ready 👌🏼😍💋💃🏽🍾🍸🥂 @maxmodofficial

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Dec 29, 2016 at 12:32pm PST

Njoj sve lepo stoji.

Gledam "Lagalicu" i devojcicu iz Uzica. Ide u skolu "Dusan Jerkovic" u koju sam i ja isla ❤️. Ovo praznicno raspolozenje me je odmah vratilo u secanja na sve doceke u mom gradu u kome sam provela 15 godina🙃😻🙅🏻.Moram da priznam da sam najvise volela taj dan u Uzicu,u krugu porodice,uze i sire 👫👭👬👭👫.To vece bi bilo pretvoreno u pozoriste gde bi svako imao svoju ulogu u raznim predstavama 🎪🎭.Omiljena nam je bila "Audicija" a ja sam uvek bila Musa Pusa i Mima Sis 💪🏼. Posebno sam volela Mimu zbog rumenila i ludog repa( Musa Pusa je zahtevao pranje kose posle 5 kg gela za kosu ,pa mi je to bilo prekomplikovano ali sto se mora nije tesko) . Vece je pocinjalo pesmom "Uskliknimo s ljubavlju Svetitelju Savi" ,pa hitovi '90, splet pesama Dragane Mirkovic,mix hitova sa viva tv i na kraju "Brisi ,brisi suze s' lica ja sam tvoja naslednica" gde sam ja (logicno) pevala "naslednicin" deo sve obucena u ujninu balsku haljinu sa maturske veceri 😂👌🏻☝🏻️. Reditelj sam naravno bila ja,i stilista i frizer.🎬Takodje,to vece je bilo drugacije od ostalih jer smo krisom mogli da liznemo i po neki likercic sto je tada imalo posebnu car jer je bio zabranjen 😎🍸. Detinjstvo takvo da bih mogla knjigu da napisem 💕💞 🙆🏻👯 Zao mi je sto akteri ove price uglavnom nemaju instagram pa ne mogu da dodaju jos po neki detalj (mada mozda je i bolje😬😅).Gde se vi provodite za Novu godinu🎵???☃⭐️🌟☀️💫 ja daleko od Muse Puse i Mime Sis al sa njima u mislima 😇😋😝🤗 🎤 💭💭💭💭love you all!

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Dec 26, 2015 at 9:36am PST

Čak i namračena, Ana zrači pozitivom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.