Dara Bubamara pokazala novu frizuru, ali je komentare izazvala plastična hirurgija

Izvor: Tracara.com, 30.Dec.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara pokazala novu frizuru, ali je komentare izazvala plastična hirurgija

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec 29, 2016 at 5:21pm PST  Turbo-folk pevačica Radojka Rada Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, iznenadila je nedavno fanove novim imidžom, kojim se odmah pohvalila direktno iz frizerskog salona. Dara je odlučila da nadogradi kosu, ali i da odseče šiške. Boju kose nije menjala, jer je to njen zaštitni znak, ali malo drugačija nijansa je svakako primetna. Selfi koji je objavila na Instagramu je i te kako zapažen, a komentari su uglavnom bili u vezi njenih usana. Da li je pevačica uradila korekciju usana presudite sami, ili je samo u pitanju roze karmin koji je istakao njene usne?

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZIŠLA SE SA STARIM STILOM! Ana Sević odlučila da okrene NOVI LIST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2016

Niko ne može da veruje....Srpska pevačica Ana Sević nekoliko puta do sada pokazala je da, čak i nakon porođaja, ima vatreno telo...😍 Laces 💁🏽❤ @maxmodofficial..A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Dec 29, 2016 at 4:04am PST..Ono što je nova stavka kod Ane jeste stil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.