RAZGOVOR SA DEJANOM! Biljana ALARMIRALA nakon što je videla sina kako se POVREĐUJE - Istina je BOLNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 10:45

RAZGOVOR SA DEJANOM! Biljana ALARMIRALA nakon što je videla sina kako se POVREĐUJE - Istina je BOLNA! (FOTO)

Mora da se digne na noge

Dok su Dalila Dragojević, Filip Car, Lazar Čolić Zola i Marko Đedović razgovarali o pretresu nedelje, Đedović je čuo da neko lupa, pa je shvatio da se radi o Dejanu Dragojeviću.

Odmah je krenuo ka njemu, dok je Dejanova supruga Dalila ostala sa novim dečkom Carem.

Dragojević je udarao u garažna vrata svom snagom i pokušavao da ih probije. Prišli su mu i ostali zadrugari kako bi ga smirili.

Ova scena potresla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i njegovu majku Biljanu Dragojević, koja se oglasila putem Instagrama nakon užasnih scena koje je gledala preko televizije.

- Hvala vam na razgovoru sa Dejanom i rečima koje ga smiruju i otvaraju mu oči, da se ponovo digne na svoje noge i pogleda istini u oči. Istina je bolna, ali ovakva je ipak izlečiva! Glavu gore i život ide dalje - napisala je njegova mama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.