HITNO MU UKAZANA LEKARSKA POMOĆ! Nakon loma u Zadruzi prebačen u BOLNICU - Dejan završio u GIPSU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 12:17

HITNO MU UKAZANA LEKARSKA POMOĆ! Nakon loma u "Zadruzi" prebačen u BOLNICU - Dejan završio u GIPSU!

Svi su zabrinuti!

Dejan Dragojević sinoć je u naletu besa udarao vrata velelepnog imanja i tom prilikom se povredio. Njemu je u toku noći pružena lekarska pomoć, i sada se vratio u Belu kuću sa gipsom na ruci. Dejan je objasnio zadrugarima da nije slomio ništa:

- Nije pukla? - upitao je Fran

- Nije, ali moram dve nedelje da nosim, ovu longetu. Imam otok, pa da se ne bi iskomplikovalo bolje da miruje - rekao je Dejan.

- Pa dobro dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si na poštedi, ali to ne znači da nećemo nositi lisice za zadatak - dodala je Sandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK! DEJAN ZAVRŠIO U BOLNICI NAKON HAOSA ZBOG DALILE I CARA: Vratio se u rijaliti sa GIPSOM NA RUCI

Izvor: Blic, 26.Okt.2021

Dejan Dragojević totalno je pobesneo u rijalitiju "Zadruga", zbog odnosa svoje supruge Dalile Dragojević sa Filipom Carem, te je sinoć počeo da udara po vratima na imanju i tom prilikom zadobio povrede zbog kojih je završio u bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.