RAZDOR PORODICE ĐOGANI - Vesna i Đole nisu bili pozvani na Mijino krštenje: Nismo videli bebu, samo preko slike

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 09:47

RAZDOR PORODICE ĐOGANI - Vesna i Đole nisu bili pozvani na Mijino krštenje: "Nismo videli bebu, samo preko slike"

"Sa Anabelom ne razgovaramo"

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su krstili ćerkicu Miju, a sada se oglasila Vesna Đogani koja je otkrila da Đole i ona nisu dobili pozivnicu

- Nismo bili pozvani na krštenje Lunine ćerke. Nek im je sa srećom! - poručila im je Vesna Đogani.

Podsetimo, Đole Đogani je otkrio da nije video Luninu naslednicu, kao i da nemaju komunikaciju.

- Ne čujem se sa Lunom, čujem se sa Gagijem. Sa Lunom nemamo komunikaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osim nekih momenata kad se viđamo na rođendanima i slavljima. Ne pričamo previše, samo "Zdravo, kako si". Odnosi se nisu pokvarili, nego nikada nismo nešto preterano pričali. Sa Anabelom uopšte ne pričam, samo sa Gagijem. Nisam video Luninu bebu, samo preko fotografije koju mi je Gagi pokazao, naravno da bih voleo da je vidim uživo. Nema razloga za svađu, znate i sami da se u rijalitiju pričaju istinite i neistinite priče, da to bude tamo zanimljivo, pa onda izađu i izvinjavaju se. Luna se nije izvinila, jer nismo o tome ni pričali - rekao je nedavno Đole Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.