RAZBIJEN LANAC UMREŽENIH TAJNI: Ovo se krilo mesecima - zadrugar se izlanuo, pa sve uprskao i otkrio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 07:58

RAZBIJEN LANAC UMREŽENIH TAJNI: Ovo se krilo mesecima - zadrugar se izlanuo, pa sve uprskao i otkrio!

Istina uvek ispliva na videlo?

Tokom noći je na televiziji Pink održana još jedna emisije "Narod pita". Voditeljka Ana Radulović ugostila je u ovoj izrazito gledanoj emisiji Miljana VračevićaAdama Đoganija i Ivana Dragića, a malo je reći da su gledaocima pripremili pravi užitak svojim pričama, pa i raspravama. Ono što je kod svih dovelo do zaprepašćenja, bila je tajna koju je Miljan otkrio. Dugo čuvana tajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se ticala Slađe Lazić.

- Miljane ja sam pozvao zbog tebe i tvog odnosa sa Mićom - rekao je gledalac koji se uključio u emisiju.

-Bogdane (reč je o gledaocu) ne sa Mićom, ja se ne čujem ni sa kim od zadrugara, Dragića sam sreo ispred Zgrade, sa Zolom se čujem i smatram ga drugarom, sa Filipom nešto poruka, a ovo ostalo koga pratim, slika sprdnja zaj*bancija. Počeo sam da radim u ozbiljnoj kompaniji sa ozbiljnim stvarima, niti se čujem niti se vidjam, niti učestvujem u tim okupljanjima - rekao je Miljan.

- Mislim da je tvoje učešće bilo totalno okej, i ti si čovek koji radi jedan human posao, tvoje učešće je bilo odlično. Kada smo kod načina oblačenja, složio bih se sa Ivanom da je Slađa došla prostački obučena, ja jesam zvao kad je Adam bio sa Tamarom, ona je bila greška, mislim da nije problem u njemu - rekoa je Bogdan.

- Čime te Slađa toliko iznervirala? - upitala je Ana.

- Krivo mi je jer smo bili jako dobri, a onda se ispostavila da me ogovarala, ne volim dvoične ljude, primećujem da ulazi u 7, očekujem da će spavati sa nekim muškarca, jedva je izdržala da ne bude sa nekiim 10 meseci - rekao je Ivan.

- Ja sam čuo da je Slađa bila intimna MMA... - rekao je Miljan.

- To je devojka za jednu noć ne za vezu, Slađa je malo glupava, želi da preko te golotinje ispliva u prvi kadar - rekao je Adam.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.