RAT! Jovana Jeremić: Ti si SAMO rijaliti igračica Slađa Petrušić: Moje emisije su GLEDANIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT! Jovana Jeremić: "Ti si SAMO rijaliti igračica" Slađa Petrušić: "Moje emisije su GLEDANIJE"

Voditeljka spustila učesnicu.

Slađana Petrušić je večeras u toku emisije "Upoznajte Parove" prozvala Jovanu Jeremić da je ljubomorna na nju i da su daleko gledanije bile emisije koje je ona vodila od emisija koje vodi Jovana.

Jeremićeva joj je potom očitala lekciju pred svima.

– Ti si za mene rijaliti igračica i to ćeš ostati – rekla joj je Jovana.

Ona je poručila Slađi da sa njom nije ovce čuvala i da sa njom neće igrati rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igre.

– Sa mnom ne igraj rijaliti igre! – poručila je Jovana Slađi i podsetila je na to da za razliku od nje, ona je novinarka.

Jovana je poručila Slađi da je ona ta koja je ljubomorna na Jelenu Golubović i da njoj smeta kada ona Jeleni postavi neko pitanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VODITELJKE ŽESTOKO ZARATILE: Jovana Jeremić SPUSTILA Slađu Petrušić i bukvalno joj zapušila usta!

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2019, 14:16

Slađana Petrušić je u toku emisije „Upoznajte parove“ prozvala Jovanu Jeremić da je ljubomorna na nju i da su daleko gledanije bile emisije koje je ona vodila od emisija koje vodi Jovana. Jovana joj je potom očitala lekciju pred svima. – Ti si za mene rijaliti igračica i to ćeš ostati –...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.