RAT ĐOGANIJEVIH I DALJE TRAJE: Đole Đogani otkrio da li je Luni čestitao trudnoću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 00:29

RAT ĐOGANIJEVIH I DALJE TRAJE: Đole Đogani otkrio da li je Luni čestitao trudnoću (VIDEO)

"A čestitao sam mom bratu Gagiju, budućem dedi."

Opšte je poznato da su godinama unazad zategnuti odnosi u familiji Đogani, a da ni sada nije sve idealno potvrdio je svojom izjavom i popularni denser Đole Đogani. On i dalje ne razgovara sa svojom bratanicom Lunom, ćerkom svog rođenog brata Gagija.

U emisiji "Pitam za druga" voditelji su Đoletu preneli pitanja korisnika društvenih mreža, koje je veoma zanimalo, da li je Luni čestitao na trudnoći. Đole je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovorio negativno, a potom dao obrazloženje.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

- Nisam u kontaktu sa Lunom. Ona otkad se vratila, otkad je izašla iz "Zadruge", nismo se ni čuli ni videli, to je to. A čestitao sam mom bratu Gagiju, budućem dedi. Njemu sam čestitao, sa njim sam u kontaktu, sa Lunom nisam - izjavio je Đole.

Zatim su ga pitali i za bivšu snaju Anabelu Atijas, s kojom se godinama prepucava preko medija.

A post shared by MONDO Zabava (@mondozabava)

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Sa Anabelom isto nisam u kontaktu... Samo sa Gagijem - rekao je Đole kroz smeh.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đole Đogani nije čestitao Luni trudnoću, a evo i zašto!

Izvor: Svet plus, 19.Nov.2020

Luna uživa u trudnoći i rešila je da zbog bebe okrene novi list! Stavlja tačku na skandale i golotinju! Stric Đole Đogani nije čestitao Luni trudnoću, a evo i zašto!..Đole Đogani otkrio je zbog čega svojoj bratanici Luni Đogani nije čestitao trudnoću...Od kada je Luna Đogani izašla iz...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.