RASPRAVA SE NASTAVLJA - Lepi Mića Kristijanu poslao BRUTALNU PORUKU Neka objasni šta OVO znači

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 00:01

RASPRAVA SE NASTAVLJA - Lepi Mića Kristijanu poslao BRUTALNU PORUKU "Neka objasni šta OVO znači"

Ne želi da ga vređa.

Voditelj Milan Milošević večeras je u studiju "Zadruge" ugostio Anu Korać, Davida Dragojevića i Lepog Miću. Na samom početku Lepi Mića je odlučio da još jednom odgovori na prozivke Kristijana Golubovića.

- Ja sam Srbin i ne znam šta mu to znači. Da, ja sam sa ponosom konobar, završio sam ugostiteljsku školu, četvrti stepen. Radio sam kao konobar osam godina. Ja sam Srbin iz Bosne. Ne znam, možda gospodinu smeta što sam iz Bosne. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja ga ne spominjem, ne vidim razlog zašto u svakom javnom eksponiranju mora da me proziva. Ja sam čak rekao i da on ima snagu da privuče masu, ljudi ga prate i to je stvar koja je dobra. On nikada nije našao za shodno da me pohvali, već pokušava da me ponizi. Ne znam koje je on škole završio, ali neka mi objasni šta to znači "Bosanski kelner" - rekao je Mića.

- Svi ti koji misle da se ja nekoga bojim, grdno se varaju. Ne bojim se nikoga. Ja imam moj miran život i ne zanima me šta rade. Najlakše je prozivati mene, bez dokaza. Lepi Mića se nikoga ne boji - dodao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVAKO JE BILO NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA KULIĆA! Mališan veseo, sve šljašti, a Miljana pokazala VIŠAK KILOGRAMA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.