RASPADA SE OD PLAČA: Jelena Ilić se guši u suzama, a ni njoj samoj nije jasno ZAŠTO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 13:21

RASPADA SE OD PLAČA: Jelena Ilić se guši u suzama, a ni njoj samoj nije jasno ZAŠTO! (VIDEO)

Sve smo videli!

Emotivna noć u "Parovima" je iza nas. Takmičari su podelili svoje potresne priče, a onda je ustala Jelena Ilić i briznula u plač.

Gledaocima nije sasvim jasno zbog čega je ova stanovnica luksuzne vile jecala, jer ništa potresno nije ispričala, a po izloženom, ni doživela.

Ilićeva se setila odrastanja u devedesetim i kako tvrdi svi oko nje su živeli u bedi, a ona u izobilju.

- To su bila strašna vremena. Bogu hvala, imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam svega u izobilju - pričala je Jelena, ističući koliko je zahvalna što je njen otac otišao na rad u inostranstvo kako bi porodica preživela.

Ilićeva je nekontrolisano plakala, a rijaliti-cimeri su je gledali, a šta je ovu takmičarku navelo na plač, nije poznato.

Pogledajte emotivni momenat ispunjen apsurdom:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.