RASKRINKANI?! Ti i ja, KAO PAR... Zvezdan i Ana obavili razgovor - nakon što je OTKAČIO Helgu, varnice pršte

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 08:49

RASKRINKANI?! "Ti i ja, KAO PAR..." Zvezdan i Ana obavili razgovor - nakon što je OTKAČIO Helgu, varnice pršte

Kao u dobra stara vremena!

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić seli su u vešeraj kako bi obavili ozbiljan razgovor o svim problemima koji se danima talože, a reklo bi se da su ponovo počele da se bude emocije između ovog nekadašnjeg para, mada postavlja se pitanje, jesu li se uopšte ikada i gasile? Dodatnu pompu stvara i činjenica da je Zvezdan ponovo šutnuo Anđelu.

- Zvezdane, ako ćemo da idemo u konflikt nema potrebe. Ja sa tobom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu lepo da razgovoram - rekla je Ana.

- Je l' mirno spavaš? Nemaš grižu savesti? - upitao je on.

- Više je nemam, imala sam je jako dugo po pitnaju tebe. Ovo što si ovde je l' si to ti? - zapitala se Ana.

- Možda i jesam - rekao je on.

- Ja sam to i shvatila. Shvatila sam da ja tebe nisam poznavala u mom i tvom odnosu - govorila je Ana.

- Možda sam se ja promenio i bio drugačiji, to nisi uzela. Da li misliš da ću ovo da ti zaboravim? - upitao je on.

- Mene to ne zanima. Ja sam sve više shvatila kao izdaju, nego kao prevaru. Rešila sam se tebe, ti si se rešio mene i svako živi svoj život. Ja sam Zorici rekla juče da smo ti i ja par da bi se ovde sprdali , zezali i da bi se družili sa Majom. Ti znaš koja bi sprdnja bila da smo ti i ja ovde kao par i to je tako - odbrusila je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.