RASKIDA SA ANĐELOM?! Zvezdan shvatio šta je uradio: Nemam prava da svađam jednu porodicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 14:15

RASKIDA SA ANĐELOM?! Zvezdan shvatio šta je uradio: "Nemam prava da svađam jednu porodicu!"

Odlučuio da digne ruke od njih?!

Darko Tanasijević je danas ušao na imanje kako bi zadrugarima podelio čestitke i poklone koje su im poslali najbliži za Uskrs. Zvezdan Slavnić se iznervirao što još uvek nije uneta čestitka za Anđelu Đuričić, pa se poverio Filipu Caru da će morati da obavi ozbiljan razgovor sa njom ukoliko joj ništa od porodice ne stigne.

- Pustili su je ovde da se upozna i nađe društvo. Pustili su je sve, pustilii >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi je na kraj sveta verovatno. Ovo je već je*iga - rekao je Zvezdan.

- Je*eno je njoj i njima, ova situacija je za oboleti od živaca - rekao je Car.

- Neću ja da svađam porodicu neku. Nemam prava. Sve ćutim. Dok Ana nije ušla mi smo se zavozali lepo, ali kad je ušla kolaps totalni. Ona se promenila, nije Helga više, devojčica je. Ona tamo da se iseli i da mi dođe s koferima u Beogran, nije to to - rekao je Zvezdan.

- Ko zna šta će Aleksandri isto mama napisati, isto se svašta izdešavalo. Strah me je kako će mala reagovati - rekao je Car.

Ostaje nam da vidimo da li će se Zvezdan skloniti od Anđele ukoliko joj ništa ne stigne od porodice za Uskrs.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.