RASKID U CRNOJ GORI: Žana se sa kćerkom Irinom pokupila i odvojila od Markovića - šta je dovelo do kraja?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 11:26

RASKID U CRNOJ GORI: Žana se sa kćerkom Irinom pokupila i odvojila od Markovića - šta je dovelo do kraja?

Podgrejali su sumnju...

Žana Đorđević Marko Marković tokom boravka u "Zadruzi 6" uspeli su da ne pređu granicu u svom odnosu i izbore se sa emocijama do samog kraja. Samo par dana posle superfinala objavili su na svojim Instagram profilima da su zvanično u vezi, uz javni poljubac.

Iako su njih dvoje posle pomenute superfinalne noći nekoliko dana bili nerazdvojni u Beogradu, sad se desila čudna situacija. Naime, i Marko i Žana trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borave u Crnoj Gori, ali odvojeno.

Žanu nije dugo držalo mesto, nakon što je Marko prvi otišao za Crnu Goru, pa je i ona sa ćerkom Irinom spakovala kofere i otišla na pomenutu lokaciju.

Njih dvoje kače snimke i slike na svojim društvenim mrežama iz provoda sa društvom, ali po svemu sudeći još uvek se nisu videli. Da li su Žana i Marko i dalje u ljubavi ili je ovo još jedan par koji je posle "Zadruge 6" doživeo krah, ostaje da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.